Η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις μόνη σου αξεσουάρ και να γλιτώσεις χρήματα

Αυτό το σαββατοκύριακο θα ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Συγκέντρωσε τις φίλες σου στο σπίτι για καφέ και δημιουργήστε μαζί εντυπωσιακά αξεσουάρ! Εκμεταλεύσου κομμάτια που έχεις στο σπίτι, παλιά κοσμήματα, T-shirt, κουμπιά ακόμα και παραμάνες για να δημιουργήσεις ό, τι μπορείς να φανταστείς! Παίξε με τα υλικά, πειραματίσου με τα χρώματα και μπες σε ρόλο fashion designer!

Αν όμως δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις, τι να φτιάξεις, με τι να παίξεις, είμαστε εμείς εδώ! Η "do it yourself guru", Πόπη Αναστούλη είναι εδώ μέσα από τη μόνιμη στήλη της στο ΤLIFE για να σου δώσει δημιουργικές ιδέες αλλά και το απαραίτητο χρηστικό know how που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις καθημερινά ή βραδινά αξεσουάρ με glam χαρακτήρα!


Κάθε Πέμπτη στο TLIFE δίνουμε ραντεβού και φτιάχνουμε κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια, καρφίτσες και τσαντάκια χρησιμοποιώντας στρας, μεταλλικά στοιχεία, πολύχρωμες κλωστές ενώ μελετούμε πρωτότυπες τεχνικές κατασκευής βραδινών αξεσουάρ από ύφασμα και δέρμα.


Αυτή τη φορά φτιάχνουμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με απλούς κρίκους! Δες τις φωτογραφίες εδώ και μάθε πως θα τα φτιάξεις μόνη σου!


Θα χρειαστείς:

1. Σύρμα

2. Κρίκους
3. Χάντρες
4. Πένσα


Περνάς το σύρμα από τον πρώτο κρίκο όπως στη φωτογραφία! Υπολογίζεις να αφήσεις ίσα μήκη σύρματος από τις δύο πλευρές, περίπου 30 εκατοστά.


Στη συνέχεια περνάς μια μικρή γυάλινη χάντρα και από τα δύο σύρματα!


Περνάς το ένα σύρμα και από τον επόμενο κρίκο όπως στη φωτογραφία.


Κλειδώνεις και το δεύτερο κρίκο στριφογυρίζοντας το σύρμα.


Στο επόμενο βήμα περνάς μια εντυπωσιακή χάντρα της αρεσκείας σου!



Συνεχίζεις με μικρές γυάλινες χάντρες! Προτίμησε μόνο δύο για να μην είναι πολύ βαρύ το σκουλαρίκι! Επειδή μέχρι στιγμής έχουμε χρησιμοποιήσει απλά υλικά, προτιμούμε πιο εντυπωσιακές χάντρες.


Τελειώνεις με το ειδικό κούμπωμα του σκουλαρικιού. Μπορείς να βρεις αυτά τα κουμπώνατα σε κάθε μαγαζί που πουλάει χάντρες.



Κόβεις με το πενσάκι το σύρμα που περισσεύει!



Τα σκουλαρίκια σου είναι έτοιμα! Εσύ μπορείς να παίξεις με διαφορετικές πρώτες ύλες για να το φέρεις στα δικά σου αισθητικά μέτρα.



http://www.tlife.gr/Article/doityourself/0-14-13352.html

Post a Comment

0 Comments