Μάθε πως να φτιάχνεις καλλυντικά με βάση την βαζελίνη


Φαντάζομαι οι περισσότερες από εμάς θα έχουν βαζελίνη στο σπίτι τους. Εδώ είχα αναφέρει πως μπορείς να φτιάξεις κραγιόν χρησιμοποιώντας βαζελίνη. Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάξετε και άλλα καλλυντικά με αυτή.
Ξέρω πως το να αγοράσεις μάσκαρα δεν είναι και ότι πιο φθηνό και πολλές φορές μπορεί να βαρεθείς τα κλασσικά χρώματα όπως είναι το καφέ και το μαύρο. Ένας απλός τρόπος είναι να αναμίξεις την αγαπημένη σου σκιά ( ότι χρώμα νομίζεις ότι μπορεί να “φορεθεί” στις βλεφαρίδες ) και να την ανακατέψεις με λίγη βαζελίνη. Στην συνέχεια, με ένα βουρτσάκι που έχεις κρατήσει από κάποια μάσκαρα που έχει τελειώσει, άπλωσε το μίγμα στις βλεφαρίδες σου. Έτοιμη η νέα σου μάσκαρα!                                                                           Προσωπικά, λατρεύω το ρουζ σε μορφή κρέμας. Στρώνει καλύτερα και το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό. Αν έχεις  ρουζ σε compact μορφή που έχει σπάσει και είσαι έτοιμη να το πετάξεις, μπορείς να προσθέσεις μία δόση βαζελίνης σε ένα ξεχωριστό βαζάκι ή σε μία θήκη φακών επαφής και να ρίξεις μέσα,  τα κομμάτια από το σπασμένο ρουζ. Ανακάτεψέ τα καλά και παράλληλα δοκιμάσε το μίγμα στο πρόσωπό σου για να δεις αν χρειάζεται να προσθέσεις και άλλη βαζελίνη. Καλύτερα να βάλεις λιγότερη βαζελίνη και να προσθέσεις μετά, παρά να βάλεις πολλή ποσότητα και μην ξέρεις πως να την αφαιρέσεις.
Αν τα φρύδια σου είναι “άστατα” με τριχούλες να πετάνε από εδώ και από εκεί, βάλε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης σε μια παλιά οδοντόβουρτσα και πέρασε τα φρύδια σου.                                

http://www.freesiters.com/siters/barbie67/blogs/blog/mate_pos_na_ptiacneis_kalluntika_me_base_ten_bazeline

Post a Comment

0 Comments